Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ásvány Kulacs

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az ásvány kristály kulacs praktikus megoldás lehet, ha útközben is szeretnénk élvezni az ásványok energiájával harmonizált víz fogyasztását. A kristály kulacs úgy van kialakítva, hogy az ásványok ne érintkezzenek a vízzel, külön rekeszben vannak, így sokkal higiénikusabb, mivel az ásványokról nem kerülhet szennyeződés a vízbe. A kristály kulacs alulról van megtöltve ásványokkal, vizet pedig a felső kupakot lecsavarva tehetünk bele. Ajánlott minden használat után elmosni és kiszárítani az üveget.

  • A kristály kulacsok 0,45 l űrtartalmú edzett üvegből készültek
  • Ásványtól függően a kristály kulacs ~ 200 gramm ásványt tartalmaz
  • Választható ásványok: Hegyikristály, Rózsakvarc
  • Kedved szerint cserélheted az ásványokat
  • Az ásvány nem érintkezik a vízzel, így a vízbe nem kerülhet szennyeződés az ásványról.
  • Valódi ásvány van beletöltve
  • Fekete színű textil kulacsvédővel

Rendelése estén csak Foxpostal tudjuk küldeni. /Csomagautomata, Házhozszállítás/

Víz harmonizálás:

Nagyon fontos, hogy milyen minőségű és információjú vizet iszunk, ez hatással lehet a szervezetünkre, testünkre, lelkünkre és szellemünkre egyaránt. Áldásos valamilyen módon tisztítani és feltölteni a vizet. Az az információ, amit a víz tartalmaz képes lehet sejtszinten beépülni. A vezetékes ivóvíz valószínűleg nem sok életenergiát tartalmaz, ám ha átrezegtetjük a vizet mielőtt megisszuk, akkor a víz feltöltődhet az adott rezgéssel és több életenergiával láthat el minket.

Így az adott ásvány és szimbólum rezgése és életenergiája feltöltheti a vizet mielőtt megisszuk. Az ásványok pozitív információját átközvetíthetik a víz számára.

Sokféle módszer használható a víz megtisztítására. Akár egy szeretetteljes gondolat által, vagy áldást kérve a vízre amit megiszunk. Lehet különféle technikákkal programozni a vizet, vagy egy képet, szót ráragasztani a pohár aljára mielőtt megisszuk.

Hegyikristály Hatása

A hegyikristály ásványról úgy tartják, hogy az egyik leghatékonyabb erősítő kristály, mester gyógyítóként is szokták nevezni. A hegyikristály segítheti a szervezet energiáit oda áramoltatni, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az egész energetikai rendszert segítheti megtisztulni és újra feltöltődni energiával.

Úgy tartják, hogy ez az ásvány nagyon jól lehet képes tárolni az információkat, és hogy az egyik legkönnyebben programozható kristály. Nagyon hatásos blokkoldó kristályként van számon tartva, amely segítheti a környezetében a harmónia helyreállítását. Mindig azon az energiaszinten rezeg, ami a legáldásosabb az éppen végzett spirituális tevékenységhez, vagy a szükséges a regenerálódáshoz. Hatása képes lehet visszanyúlni a rendellenesség kialakulása elé.

Segítheti tisztulni a hármas lényünket, a testet-lelket-szellemet, harmóniába hozni a csakrarendszert, a fizikai dimenziót összehangolni a tudattal. Segíthet a spirituális céljainkra hangolódni, fokozni és fejleszteni a spirituális képességeket, a belső látást, belső hallást.

Fizikai szinten

A hegyikristály jótékony hatású lehet az egyensúlyából kibillent szervezetek helyreállítására, az immunrendszer és az öngyógyító folyamatok működésére.

Milyen ásvány legyen benne?:
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés