Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Női Szenvedély Ásványkarkötő 8 mm

Ár:
6.890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Női Szenvedély Ásványkarkötő 8 mm

Swarovski gyöngyökkel.

Kérjük a passzos csuklóméretet a pénztárban lévő megjegyzésrovatba írni.

A Pink opál vagy andok opál úgy tartják, hogy segítheti a szenvedély, a szerelem és a vágyak felszabadítását, megélését és felismerését. Segíthet felnagyítani a bennünk lévő tulajdonságokat, hogy tisztuljon az önképünk és megláthassunk az egonkat, képesek legyünk meghaladni azt. Rávilágíthat azokra a vonásokra, amiken változtatni szükséges és felerősítheti a pozitív tulajdonságainkat.

Felerősítheti a bennünk lévő szenvedélyt, kreativitást és az élni akarást. Szerelmet ébreszthet az élet iránt. Oldhatja a gátlásokat, segíthet leküzdeni a bennünk lévő blokkok és korlátok meghaladását. Az opál rezgése arra ösztönözhet, hogy merjük kifejezni az érzéseinket, adjunk hangot az érzelmeinknek és a bennünk lévő kreativitásnak, művészi hajlamoknak. Fokozhatja a művészi érzékenységet és képességeket.

Megvilágíthatja a tudatot, segíthet kapcsolódni a kozmikus tudathoz és fejlesztheti a képességeket és a misztikus látásmódot.

Segítheti a koronacsakra működését, kapcsolódni az Isteni Énünkhöz, meghallani a vezettetését. Segíthet megérteni a karma működését és az ebből való kilépést. Belső békével tölthet fel és segíthet feloldani a sehova se tartozás érzését. A spirituális ént földelheti a jelen valóságba. Segítheti mások elfogadását, megerősítheti bennünk a mások szolgálata iránti vágyat.

Az opál azt a rezgést közvetítheti felénk, hogy felelősek vagyunk a döntéseinkért és tetteinkért, minden visszahat ránk. Segíthet megérteni az ok-okozat és a karma törvényeit.

Fizikai szinten

Úgy tartják a szakirodalmak, hogy ez az ásvány megerősítheti az élni akarást, jótékony hatású lehet a Parkinson kórra, vesékre, inzulintermelésre, fertőzések ellen. Tisztíthatja a vért és enyhítheti a lázat. Enyhítheti a menstruációs fájdalmakat és megkönnyítheti a szülést. Kedvezően hathat az emlékezet javítására.

Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés